Без прикрас...
Ніхто не тримає нікого,
Тонкі курити - остання забава,
Сценарій кіна німого.
Навіщо стирати останню надію,
Якщо щось у пам'ті б'ється.
Про щастя пташине зовсім не мрію,
Коханням це більше не зветься...
Здається,що спати я трохи втомилась,
Навіщо мене торкатись?
Навідь спочатку тобі я не снилась,
Набридло мені намагатись...
Свидетельство о публикации №113052800721