Ви акунар

Ви акунар - гатфар мили,
КIичIе я заз, къада вили…

Ви пIузарар -  шербет верци, 
Тамарзу я вилерихъ ви.

Ви кьатIунар гьикьван хци -
Гьейранарда ширин меци.    
               
Вун авачиз - шегьер ичIи,
Дараматар гьикьван гъвечIи…

Вун рикIеваз - дуьздуь кьечIи,
Вилера  зи иер -  кIвечIи.

Вун авачиз - йикъар мичIи,
Зи багъатдин бегьер пичIи...

Вун галачиз нурар серин,
РикI перишан - хиял дерин.

Уьмуьр фани – дад кумачиз…
Низ чидатIа, я заз вучиз?


Рецензии