Тополя

Висока тополя
Зелена сторожа
Росте обабіч поля
На воїна схожа.

То дружить з вітрами,
То просить у неба
Умитись дощами
Полям уже треба.

Струнка і красива
Над полем панує,
Природне це диво
Всім очі милує.

І кожен питає
Чому одинока,
Чи подруг бажає
Красуня висока.

Тополя це чує,
Їй робиться дивно,
Вона ж не сумує,
Хіба це не видно.

Хто хоче хай садить
Край шляху тополі.
Їй це не завадить
Буть кращою в полі.
28.05.13.


Рецензии