Чараунiцы

Многа песень, песень шчырых
Пра жанчын прапета,
Для мужчын і пра каханне
Будзе песня гэта.
Калі разам мы і у згодзе
Жыццё наша льецца,
Упрыгожвае усмешка,
Весела пяецца.
 
Прыпеу:
Зачаруем, закахаем,
Калі сэрдца нам сагрэць.
Ї заусёды падтрымаем
Будзем разам песні пець.
Беларускія дзяучаты-
Слауны маладзіцы!
Калі побач ёсць мужчыны,
То мы - чарауніцы!
 
Толькі з вамі усё мы зможам,
З вашае падтрымкі.
Калі побач ёсць каханы
Здатны на учынкі.
Ї ні у словах, і ні у справах
Нас не падманіце,
А кахайце і мілуйце,
Моцна абдыміце.
 
Прыпеу.
 
У роднай хаце і на працы
Стомы мы не знаем,
А яшчэ гадуем дзетак-
Усюды паспяваем.
У нашай роднай Беларусі
Мы счасливы будзем,
Калі Божа дапаможа
Нашым добрым людзям.
 
Прыпеу.
 
(2011г.)


Рецензии