Тримай...

Тримай мої долоні і мовчи.
Ти кращий за усіх, кого я знала.
Так вміло граєш струнами душі...
Напевне, я давно тебе чекала.

Горни до себе наче немовля,
Я тану у твоїх міцних обіймах.
Сьогодні із під ніг пішла земля...
Я потонула в спогадах і римах.

Цілуй мої закохані вуста,
Я піддаюсь твоїм шаленим чарам.
З тобою я літаю в небесах,
І неважливо - сонце там чи хмари.


Рецензии