Гени i гiгiени

Людиною  правлять  гени,
Їх  тримають  хромосоми.
Біологічні  й  соціальні  гігієни
Формують  правила  й  закони.
У  біологічних – все  доцільно,
Бог  тут  долями  вершить.
У  соціальних  люд  свавільний
В  різних  теоріях  кипить:
Червоний,  білий,  жовтий,  чорний,
Традиційний  ти  чи  голубий,
Життєлюб,  аскет,  ледар,  моторний –
Живи  й  радій  тим,  що  живий.
В  житті  святкуєш  ти  життя
За  ним  лиш  морок  небуття.
     24.05. 2013р., Київ


Рецензии