Там де ми разом

Не існує кращого місця ніж там,
Де ми разом
Там де ми разом,
Дні бурхливо поринають у мрії
Там де ми разом
Все сповите коханням,
Все проситься на волю,
До тебе, до твоєї душі
Там де ми разом,
Немає слів, лише музика мовчання
Та твої очі, що палають мов сонце
Розпалюючи невимовну силу, жагу до життя
Там де ми разом
Час завмирає, лише невгамовне сердцебиття.
25.05.2013


Рецензии