Раздача бяздомных жывёл
Вы чулі? Чыталі пра гэта?
А добра, каб хтосьці правёў
Раздачу бяздомных паэтаў.
Мо нехта мяне бы абраў,
Аблашчыў, прывёўшы дахаты,
Ў куточку мне коўдру паклаў,
Наліў у кармушку гарбаты.
Я б вершы яму прысвячаў,
Спяваў дыфірамбы ды песні,
Заўжды на парозе страчаў –
І нам не было б разам цесна.
Але – гэта проста бяда –
Паэтаў ніхто не заводзіць.
Сабаку бяруць ці ката,
Паэты ж нічыйныя ходзяць.
20.03.2011
Свидетельство о публикации №113052610338
Николай Катаев-Веснянко 24.06.2013 21:42 Заявить о нарушении
Демьянова Татьяна Дмитриевна 25.06.2013 23:23 Заявить о нарушении