Дигила баллагь

Жегодешли рицIибил,
Зая варес акIунил,
Ца мар гIяламатичу,
Нуни диги дихьибил.

Мигьла дигила унза,
Абхьагъа ну эрхохъес,
ХIаврусрачи ну гъубза,
Дигахъис хIу кераэс.

Дигила пай бутIува,
Нам камил багъахъагъа,
УргIул ралта битIува,
Дия гIяхI гъай аргъагъа.

ГIямру аркьуле дия,
Дигила цIакь цIализе,
Це барша эш дуния?
ХIакьале хIу мякьизе!

Лига-диъ, чарх, дигуле.
Калъува дуар палда,
Ну гIязабизе цайил,
Цес хIуни хIабалада?


Рецензии