Мы тут сырПом молоТым зильле ж!

А що ты гонды хош!
Ведь ты мытут ля мни пук синав
За зарэ гындэ шок.

То сыр молотымыш у мыша вш,
Колы ты колыш дров
Тут гонды во ля Вирок рыхжых
Да й од-дай-еш сфинь дом вж.

Колы коса найшла сокиРУ,
То сокий выжмэ ж жовч?
А ты хотив у бабы систы, х, щэ й, мо, й за стол б?
То скынь свий чырпачок вав ров п.

Ну, шо. Ну, ж Тата всих тут гыцлых
Сказав, шо вин збанок.
Ну, на от масла, да ззиж с хрином
Да й хзакхусь цыбах-хом! – Постий-постий, Гантон! Дак мавзовлей на шо вш.
Ля мазалей ли шовк.

Мы карму аддаем повнишу ш,
Чым нам тут гондэ ктось.
Да не. Да немых Неман ближ-чай, чым чай а во в Висёлк.

Ну, добрэ. Кажэ Вовк.
А ты, Коза чово?
Ны продаеш лих дом
За трыста хоць рагоф? – О! гэта рагЗгарВор! Дай вздумаю фш, ф кафо 
Ля мни туфт спихнь кафров.
Сав-мех-сна СА Ж куфро.

Ну, сажа ж в паньк таво…
Каштуенц с пар вийдров.


Рецензии