Без заголовка

...значно легше пережити людям життя.. з ніжністю, та повагою.. ніж з оцими бурхливими пристрастями голубих на екрані.. чи то пак голубих екранів))))
...дивлячись у зеркало.. цілком чітко починаєш розуміти що мудрість як не крути приходить тільки разом зі старістю.. і та ступінь твоєї мудрості відповідає ступені твоєї старості.
...а разом з мудрістю зникає шаленість.. не у всіх... то му що жага вона в деяких випадках залишається... адже у кожного своя жага.. жага ДО ЖИТТЯ!!!!!!
..Загубила... свій медальйон... це символ закрученості долі, спіралі людини ДНК, чи історичний знак... це ЗНАК???
Навколо нас завжди знаки і ми тільки потрібні нам бачимо... якщо життя це знак  то він _ХРЕСТ, якщо життя ви бачите знаки... то вірте що вони хороші.. ))) ;Рукописи.. горять, тонуть, знищуються.. та відлежуються на смітниках... навіть зміни які вони.. автори хочуть внести до своїх творів ..перериваються .. не життям а зовсім навпаки...(про Маркса).
..будь який досконалий автор постійно бачить у собі помилки.. чуття.. хвиля народжують твори.. життя ж переробляє їх.. та шліфує... як добрий майстер шліфує свої вироби з дерева.
Така концентрація думок призводить до вибуху мозку.. тож щоб не спричинити такого.. треба піти прохолодити його бокальчиком пива.. та ні ж бо.. краще вже соку..!!! ..але ж усе одно.. зучить як записки юного алкоголіка)

|11 тра 2011|


Рецензии