Чупакабра
Кролі, індики, качки, гуси, кури -
Знекровив увесь фермерський двір,
Світу явив страшну свою натуру.
Не Лис, не Вовк, щось хиже й дике,
Крокодила паща і вогонь в очах,
Мов кенгуру, цей вбивця ненаситний,
Стрибає, сіє смерть, навіюючи жах.
Нове, безмежне, мов би задзеркальне,
Небачене, нечуване, незвідане ніким,
Нищить живе безжально і повально,
Стає в природі і в народі панівним.
*
Щоб не дати звіру* в краї панувати
Не дозволь йому на міцні ноги стати!
23.05. 2013р., Київ
*Чупакабра – фашизм в образі молодих регіоналов в сцені
побиття журналістів перед телекамерами при виконанні
ними службових обов’язків.
Свидетельство о публикации №113052402552