Тримайся, вартуючи спокiй...

*  *  *


Тримайся, вартуючи спокій,
не гай на образи життя.
Цей світ не такий вже й широкий,
бо вільні у небо летять.

На Заході, Сході чи Півдні,
віднині і повсякчас,
ми перед Богом всі рівні,
рівніших нема серед нас.

Тримайся, трагедій не треба,
болить не одному тобі.
Солдат збайдужілого неба
не може без ран в боротьбі…

Крокуй своїм шляхом-окопом,
стискаючи слова багнет
на прикрість «росіям- європам»,
бо ти український поет.


Рецензии