Купувати в пакетиках чай

*  *  *


Купувати
в пакетиках чай –
до зими готуватись,
забивати
новими книжками
книжкові полиці.
По донецьких
маршрутках губити
монетами радість.
Понеділок душі –
порожнеча,
ні примх, ні амбіцій…

Рахувати невдачі,
коритись,
чекати, чадіти,
віршувати життя,
дивуватись
терпінню паперу.
Мертве літо,
неначе диякон,
відспівує вітер.
Купувати
в пакетиках чай –
вічне contra spem spero…


Рецензии