Сховай мене, кохана, вiд негоди...

*  *  *

Сховай мене, кохана, від негоди
в еротику солодкого тепла.
Зігрій ковтком земної насолоди
на цім бенкеті неземного зла.

Сховай мене від негараздів лютих,
в полон обіймів забери мій біль.
Дозволь осінні небеса відчути,
що потайки ховаєш у собі…

Ти чуєш бій нескореного серця
в шаленім герці пристрасті й жаги?
Сховай мене, прошу, в свою фортецю
та нагадай про всі мої борги.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.