Видпускаю тебе

1.Білим снігом замело,
  Все ,що було - не було,
  Пробач, ховають облича дома.
  Час вид часу згадую,
  Випью настальжі свою - сумна,
  Ти мучеш себе сама.
  Просто сталося ,що ми
  Доторкнулись до зими,
  То був останній квиток
  І ти втікла до зірок.
Пр:Відпускаю тебе -
   Пусті твої слова
   За безцін, виддала свою любов
   Відпускаю тебе -
   Сердце полон зими,
   У ньому я застиг назавжди...назавжди...
2.Просто ділятся на два
  Всі не сказані слова -
  Мовчи. Та,що тут казати,коли зима
  Легковірную тебе,
  Хтось до серця пригорне
  І знов буде все як було,
  Знову стане тепло.
  І забудем те,що ми
  Доторкнулись до зими,
  Що був останній квиток
  І ти втікла до зірок.
Пр:Відпускаю тебе -
   Пусті твої слова
   За безцін, виддала свою любов
   Відпускаю тебе -
   Сердце полон зими,
   У ньому я застиг назавжди...назавжди...
3.Ми розвели свої мости
  І ми тепер два різні береги
  Де я? Де ти?
пр: той самий


Рецензии