Якщо надумали себе ви прокачати...
Сміліш вставайте з місця - треба вирушати
І "лінь збороти лінь" нехай в минулому лишиться
Для мрії, хай маленької, а місце це звільниться
Є з чого вибрати... почати звідки... і куди дійти
Це фітнес, йога, бокс і просто - "нарізай круги"...
Ще айкідо, воркаут, танці, боротьба і тренажерка
Багато ще чого, та краще щоб партнер або партнерка;)
Багато вправ для кожної частини тіла є
Робити важно регулярно і робити сміло все
Приймати досвід більш досвідчених в цій справі
Для себе чесним бути!... і не місце тут халяві
А досягти кондиції, здорове харчування допомже
До ладу приведе, розбудить, зарядити зможе
І знову запалають вогники в очах, немов в дитинстві
Життя ключем заб'є, і почуття всі, як при першому батьківстві
І пам'ятати бажано про сутність всіх цих справ
Основою є ...тіла рух, духовний спокій, мозок щоб відпочивав
Звичайна аеробіка, зарядка із підйомом сонця
Надасть енергії, наснаги на життя, розкриє ваші внутрішні віконця
Свидетельство о публикации №113052200008
Удачи и творческих успехов. Василий.
Василий Духанин-Есипов 28.01.2014 23:20 Заявить о нарушении
с уважением, Звичайна Персона
Звичайна Персона 29.01.2014 10:26 Заявить о нарушении