Мы выйшов тута, ну, вш

На прам вуш нисцитут!
Тут с Цим бо, бацись, вузь
Работа-ем блинуф.

И фпара-жу-к Менту з
Якый-ныпуть ментусь! -
А! гэто так ты, птух? А я ек в нис соплюв б?

Вопрос нымый: а ты?.. ны пэр-дныш в дныщ?
Колы тыбэ звяжы м
Улад, навздым.

Навкул кал Скул попув
Ходылы хлопцый с пук.
Ну, еблычок бо ж нуль
Ув лай-скай-фых данькув. Да й дек там жыв чы фш сфуй:
Ну, так, ны вдуй ны й ф йих ны й дульк!

От пак нажрысь уф сучк
З волосьсяв
Хнув.

Над хато я ж роблю таку сь во й край-соту ф.
Ныц фоткав Наш Штыкуль ны й пей-зай-жу й


Рецензии