Обиделся?!

Обиделся?

        Обиделся!

За, что?

        Не понимаю!

Тебе же все

        привиделось,
      
А я! А я
 
         играю!

Надеюсь, мы
 
     увидимся?
       

Тебя, я
 
        развлекаю...

Напрасно

    ты кручинишься,

Давай по чашке

    чая!


Рецензии