Моно-тонны прыплачкы

Да про нашы ж пар-рад-кы й

Ах , у нас есця хлибыць.
Ах, у нас е шэ й з мято.
И но батько горбатый просыть в матра ой-лай-дий.

Ой, да лаяты хвайно вж
Мы увси наВВучайЛыйсь
Гонды во жэ, ну, в Васькы. Да, бо йилы катапцый.

А вот дие чы дылда.
Той, но що рой-зьезь-жав-бы й
Но с Коляном нызграбным
Да гатовых кав-бав-сак х.

Гата хата в Мняв гарна ж.
Ой, а в маци сце сласьцей.
Так сцё я вый-сып-хай-юсь! Гажный косты свырбяць в Бай М.

А колы ты так справный,
Гох, март-рос вель-дзер-жав-ный,
То чого в хаты спаты да бызх бабы цыцатый.

Запрагай жэ й, аратай,
Да ары на весь статак:
Згар-рык-стуй-ух фсех пранцый! Рас фы нэмоч в жыда ныц.

Да в нас з грывны й достаток.
Да чого тоби надо зь.
Е в коровы й трава онь…
Дэ взгоранэ фсё падлом.

Ах, чаго дед тут свар-ратц!
Ведзь усё бы ж ис-прав-нав
Нав-вавт в гор-рак-дзек Янав
Гоньдзе во зе й тут рах-дам сь.

Тар-рах-тыць брук-хам трах-тар,
От дывысь, ф Сергий-янаф?
Ну, ад тых жа-х вих-бра-цый
Тона мёду з но ф срацы б.

Едзе добжэ ган-тон-банс
Да ад баняв агров-банк!
А што, детка захворвайт ад трах-сук-чак сабачых?

От пак в Рылавыч нашых
Да кармов назапашв мы вш.
Есця ж прам каль шасов, бач, гаш тры тапкый крапца нат.

Шоб на вас едока да б
От такова, как пан Падл,
Що зьйидаець сырка но аш два грамы в часа два днь.

Мы ш тут жрэмо вша салкы.
Да взгрыбаемо й тьма срань
Да ф колодязы прамо
Коб сукседа-яцьвяГА Й.

Ах, в падлогу й насамы,
Кали Ян вас здыйМАЙяйць!
Гэто ж вин той дурак но, шо загнав Волк да зграи.

Кака-бяка зь Хат-Таг-Быхч:
Борода забольшаЯхв!

Да, вуж… сказКИ СЬ рак-скак-свам
Пра харошы жытла быдл.


Рецензии