Не знищуй
Останню річку як осушиш.
Грошей багато назбираєш,
Лише ти їх й ковтати мусиш,
Бо їжі ти не відшукаєш.
Люби природу і не знищуй,
Вона дає нам їсти й пити
І клятву цю як саму вищу
Як не порушиш, будеш жити.
А то як динозаври вимрем
Причому на завжди і всюди,
А ну бо, друже, гучно крикнем –
Природу бережімо, люди!
22.05.13.
Свидетельство о публикации №113052201566