К звёздам на украинском

Люблю тебе, а ти немов
все не зважаєш на любов.
Що не робив, не був з ким я -
в думках лише твоє ім'я.

Я погляну останній раз
і, не тримаючи образ,
крізь сльози вимовлю слова й
скажу назавжди: "Прощавай.."

Приспів:
Тікай, бо все, що доля нам передрекла -
уламки скла...
Хоча в очах похмуро, й серці, від дощу -
не відпущу!
Зробити мушу зараз я останній крок
до прірви чи зірок!..

Я від минулого піти
не можу, бо тримаєш ти.
Коли ж гадаю, що вдалось -
трапляється все знову, ось...

Так змусити страждати - гріх,
а почуття... - не вдасться їх
позбутися, немов сміття
із серця, пам'яті й життя.

Приспів(х2)


Рецензии