Перехрестя мрiй та правил

Ніколи не неси щирості... ) незнайомцям.
Вони не оцінять її.
Скромності - всім гультяям.
Потопчуть й викинуть.

Вдавати з себе красуню...
 кілька годин на днину...
А самій утомлено працювати...
 ...на цілу.. ще й половину...

Темною стороною життя...
 сутінки настають...
Чого і що вони несуть
 за перехрестям мрій та правил..?!


Рецензии