Лiто

Зацвiтуть над ставом липи,
В полi бджоли вже гудуть -
Це надвiр приходить лiто,
Почина барвисту путь.

Плюскотить тихенько рiчка,
Медом пахне синiй день.
Дзвоники – блакитнi бризки
Неба сяють де-не-де.

Пелюстками все навколо
Засипає все навкруг.
I акацiї вже скоро
Бiлим снiгом зацвiтуть.


Рецензии