Зима

Срiблясто-бiле,
М’яке i нiжне.
Iз неба сипле
На жовту вишню.

На листi тане
Сльозами неба.
За мить не стане –
Впаде i щезне.

Травиця сива -
Холодна, змерзла -
Пухнастим дивом
Зогрiє землю.

Тремтять берiзки,
Шуршать тополi.
I виє вiтер
У чорнiм полi.

I ось надвечiр
Вдягне врочисто
Землi замерзлiй
Зими намисто.


Рецензии