Як хочеться...

Як хочеться продовжити на мить,
Моменти щастя, що з тобою пережили,
А серце в грудях, сильно так болить.
Тому що пізно. Ми його розбили.

Як хочеться продовжити ще трішки,
Усе що було, чи не було з нами,
Пройтись дощем з тобою пішки,
Своїми ніжними ділитись снами.

Як хочеться продовжити всі мрії,
Усі думки, надії, сподівання,
Щоб щоку лоскотали твої вії,
Щоб розумів тебе й твої бажання.

Як хочеться продовжити вірша,
Та шкода. Мушу завершати...
Лише моя розкаяна душа
Продовжить тихо плакати й кричати...


Рецензии