Любити людину

...а що таке любов...
...а ти любиш незнайомих тобі людей?
...якщо так... то чому і за що..?!


Якщо любити людину за щось - ти завжди будеш впевнений що любиш.. і знатимеш, адже є за що..
..і людина відповідатиме тобі тими перевагами за які ти її любиш...

Якщо любити просто так, то вона любитиме вас такими якими ви є з усіма недоліками.. любитиме попри все..

Головне.. у цьому слові любити - любити... 


Рецензии