Впереди еще темная ночь ожидает
І темінь не розвіють ліхтарі...
Та хто прожив, то той напевне знає,
Всерівно ранок буде по порі!
І як би ніч супротив не чинила,
Її кончина неодмінно жде.
Світанок, десь там, розкриває крила...
З ним - радість буде! Й новий день буде!
Свидетельство о публикации №113052103441