Как ожидаю я грозу...

А я - очікую грозу...
Гартую розум, волю, тіло.
В міцний кулак збираю силу.
Я так очікую грозу!
А я - очікую грозу...
Нехай зірве гнилі загати,
Зітре ущент цей лад проклятий.
Я так очікую грозу!
А я - очікую грозу..
Вона ж десь там, за видноколом,
Лише хмарки ганяє кволо.
Я так очікую грозу!
А я - очікую грозу...
То де ж ти справжній ГРІМ небесний?!
Вдар! І нехай душа воскресне!
О, як чекаю я грозу!!!


Рецензии