Завтра

Я желаю тебе
Сегодня.
Я желаю тебе
Завтра.
Быть
На высоте.
Это трудно,
Когда
Не нравятся
Все.
И сам - себе.
Хватит
Женщинам тебя
Тянуть.
Выбирай
Иной путь.
Ради поэзии.
Она - лучшая
Женщина
Для тебя.
21 мая 2013 года.


Рецензии