Цирк - одне з найсумнiших мiсць...

Цирк - одне з найсумніших місць на планеті..
У цирку живуть сумні клоуни.. щодня розважаючи людей та роздаючи їм порції штучного сміху.
У цирку живе його кохана, тендітна, без відповіді, балерина та заразом гімнастка.
Вона - танцює під куполом цирку, щодня ризикуюючи красою, здоров`ям та життям.
Через вогонь в прямому сенсі цього слова, ножі та мідні круги складається її життя.
Цирк - то найсумніше з усіх місць на планеті.
У ньому живуть невдоволені життям.. і злі на усіх звірі.


Рецензии