Мaк cюр

                ... Анетте Руж


уж 
   найдет

ни
   анапестомЪ

а всего 

     домеждострочий

 оттчего-ж
      плохие

сми  ?

    -  утром радио
бормочет
 

            луч

   порог-корабль
   
     сжигает
    

      -  w'd u ever  back   ?
 get job 

       ( -  ни наторговали  ! - !  !    т      )


 


Рецензии