Чи знаю - кавер вершн

Буває що просто - вступиш в гімно,
  а  щастя - воно на порозі..
Трапляється - жити.. не так як у всіх
  що я зрозуміти не взмозі...
               а доля... вона ж на порозі...
Чудове життя зі злетів й падінь..
      із пекла...повернень..
 до Бога та друзів постійних звернень...
    Стежки та дороги.. вони навскіс,
           без співчуття і зайвих сліз...
  Втекла в перехрестя..
                від усіх цих циркових "корів" та "кіз"
Чи варте воно усіх отих мук... повний (CMYK) .. різнобарв'я..
            чого взагалі коштує?!
  ...що далі мене чекає...
Чи знаю?!!!....


Рецензии