Днi до п ят

Бувають дні.. сплановані до п'ят..
І дні, що треба бути на сторожі..
Бувають щирі та й іще .. робочі..
Бувають мертві й холодом покриті.

Та усе це для всесвіту лиш миті.
Чудові, найприємніші.. чорні сірі..
           брудні та непомиті...

Бувають дні сплановані до п'ят..
             зверху..
                звище..
   ..послухаєм давай зозульку...
                побудемо тихше...


Рецензии