Вiрш - пiсня Гарна чорноброва

Мотор глохне, кажуть здохне,а я ж не готова!
Подивіться ж , люди добрі - як копійка нова.
Афродіта. Маю діда..гарна чорноброва.
Натоптана, маю стана, до хлопців бідова .     2 рази
А ще хочу розказати, що трішки ледаща.
 Помирати , люди добрі,не буду нізащо!!!      2 рази
 Бо хто ж буде мого діда міцно цілувати?
 Не дай боже, другу жінку приведе до хати.    2 рази
Бо хто ж буде, та й на старість дітей поучати
Та хто ж буде правнучат моїх забавляти?       2 рази
Бо хто ж буде вам пісень веселих співати?
От без пісні, люди добрі, можна і сконати.    2 рази
Мотор глохне, кажуть здохне,а я ж не готова!
Подивіться ж , люди добрі -  як копійка нова.
Афродіта. Маю діда..гарна чорноброва
Натоптана, маю стана, до хлопців бідова.      2 рази
А ще хочу розказати, що трішки ледаща.
 Помирати , люди добрі,не буду нізащо!!!      2 рази

 

               
                6 травня 2013 р


Рецензии