Я з вами, любi дiтки!

Синочку рідний, не сумуй -
Прийде ще та година,
Коли тебе я обійму
І ми разом зустрінем

Зірковий вечір у дворі,
Чи ранок біля хати.
Знов даруватиму тобі,
Любов, що не втримати.

Вона так рветься із душі
До вас, кохані діти,
Що чутно той вогонь в тиші,
Йому не догоріти!

Її не передать мені,
Не висловить словами...
Хоч я в цей час на чужині,
Та моє серце з вами!


Рецензии