Spesial woman - mother

В обіймах матусі.. я вітаю її
...з роками прожитими разом..
...і тими які і без мене...всі свої.
Тости.. побажання.. світанки й вечори...

За небо чисте над головою...
 мокрі й теплі живильні дощі...
Так.. завше ти була для всіх дорогою...
 і назавжди зі мною у душі..
               ...зі мною у сонце...
     ...і сильні грози...
...й поборемо усі морози...
       й
 розтане лід у серці...
                коли зі мною...
   жінка спеція...
Екстра красива.. й дуже розумна...
                з тобою завше ніколи не сумно.


Рецензии