Снiг - цвiт...

Заполонила акація цвітом,
Замели тополині хурделиці.
Духмяні півонії повняться  квітом,
Троянда в’юнка так звабливо стелеться.

Яскрава весна поглядає на літо,
Гаптує травицю краплинами цвіту.
На небо густішої сині налито –
Весна дуже стрімко летить понад світом.

Калиновий сніг у руці я тримаю,
Не мерзне рука , і  лиш щастя в очах.
Я довгі роки тебе ніжно кохаю...
Нам  тепло обом, а  сніг – цвіт на плечах.


Рецензии