Кохаю тебе, Украiно!

Як матінку свою люблю,
Як донечку і сина...
Тебе кохаю за твою
Величність, Україно!

За гарну мову і пісні,
За ясні зорі вночі!
Як часто бачу у ві сні,
Прекрасний край мій, отчій!

Оті березові гаї,
Де солов*ї співають.
Поля і луки, що в весні
У маргаритках сяють.

Там в вишиванках школярі,
Спритно, гопак танцюють.
Там пахне липа у дворі,
Зозулі так кукують!

Там прапор сонця і небес
Іскрить жовто - блакитний,
Трудящий там народ живе -
І мирний, і привітний!


Рецензии