Я памятаю

Я памятаю той дзень
Я памятаю той час
Калi зоркi на небе
Глядзелi на нас

І мы былі побач
Трымаліся за руки
Глядзелі ў вочы
I Была так цёпла

Разам хацелі быць
Заўсёды і ўсюды
І вусны шапталі
пяшчотна Кахаю

І вочы твае
Мяне ўсё больш вабілі
Ад шчасця ляцеў да нябёсаў


Калі я цябе не
бачыў хоць трохі
То сэрца маё астывала

Калі з табой побач
Яно нібы гарыць
І я ў нябёсы ўзлятаю

І нібы стрэлкі гадзін
Па скронях б'юць зноў і зноў
І нам з табой на дваіх
адно дыханне

Я не змагу без цябе
У тваiх далонях сэрца маё
Я прашу, беражы яго


Рецензии