Дамий маи ли ль трапк,

Кали ты вш Брий Лиль Шляп К.
Ну, в нас тут апечатк – ни й Рак ни ж стягнь

Стаю кал лип рачетвероннай,
Раняючы слезу ш:
А шо-то мни так не везёць, згынь,
С раньняв  щэ гондэ ж тут.

Ф сарай запэр я ж ключ
От всекых тут распуцТВ.
А тут ля мни, ах, ны даюць ны даху й с хур ш.

Так ракСтыйGbh///
А гэ вжэ шо всобач!
Тут прамо ж мняв щэ й Брылиянт с татан путан.

Да, мы АранГутанг:
З Гутамы ладым дах.
И вот… ужо й ж на днях
Мы с чайник впар мутант.

Ах, дэ ж то гатой вальц!
Да вот нашла ж зима вш.
И яда дами вмажм
Мы гонды влад.

Так що вш там так пропавш!
Ну, некы два радка. –
Да-да. Так рак-стык-пир глаза й, колы Колян мидаль
Ля ль Васьц.

З Аранчыц –
Спарт:

Тут но ано адно ш гумно в Говнов.
По-вашому,  ны ж Овн,
Ну, той пынёк, шо сёння ф  сфит прыйшоф


Рецензии