Кохання

Мені холодно, бо мрії не розпалять в душі вогню.
Вся земля вкрита снігом білим і готується до сну.
А у серці так холодом віє, що не втримати болю мені.
Я засмучена і шаленію від палкого кохання в душі.
Неможливо його зупинити, він крізь холод сжигає мене.
Я не можу нічого зробити, бо зламалося серце моє.


Рецензии