Я вслухаюся в шепит
Що купаються ранком у срібній росі.
А ліворуч від мене розкинувся став,
Де присвячують співи птахи цій красі.
Вітерець ніжно пестить листочки дерев,
Сонця промені сяють. Весна навкруги!
І картину буття – геніальний шедевр
Дарувала природа для щастя, снаги.
І такої краси нам ніде не знайти –
Тільки в щедрому, милому, рідному краї.
Я все це оцінити змогла з висоти
Прожитих літ. (це іноді з нами буває).
Свидетельство о публикации №113051803574
С уважением, Татьяна
Таня Турбин 10.02.2014 13:12 Заявить о нарушении
Вера Кириченко 11.02.2014 00:57 Заявить о нарушении
С улыбкой, Татьяна
Таня Турбин 11.02.2014 14:54 Заявить о нарушении