Реклами в мiсцевiй газетi

Перша

Пошиємо Вам гаманець
Із власної  Вашої шкіри,
Звертайтесь до фірми «Капець»
На вулиці Насті Зневіри.

Будинок тринадцять у нас,
А  офісу номер чотири,
Приходьте у будь який час
До нашого майстра Задири.

Друга

Приносьте власні Ваші яйця,
Засмажимо на салі,
Смачного і вертайся
В закусочну «У Галі».

Третя

Дівчата й молодиці,
Приходьте на розваги
У ресторан «Криниці»,
Прийдуть до нас «салаги»,
Вони усі красиві,
Знайомства в нас можливі,
Для доброго почину
Хильніть у нас чарчину.
18.05.13.


Рецензии