Моя священная земля

Полісся рідне, чарівне!
Святий, як храм, чудовий краю...
Дякую Господу за те,
Що народилась в цьому раю!

Ліси довкола у красі,
Поля житневі і льонові,
Ранкові трави у росі -
Простори отчі, світанкові!

Моя Швейцарія мала -
Бугристі склони та рівнини,
Ти в моїй пам*яті знайшла,
Через усе життя стежину!

Житомирська, хлібів, земля!
Ти в мирі, в радості зростила...
Божественна! Священная!
Ти неповторна! Серцю мила!


Рецензии