Цей кол р т шить серце та милу око

Цей колір тішить серце та милує око,
Як сонечко чарІвне - магієй блищить,
І незважаючи на непрості життєві кроки,
Він зАвжди буде грітись у моїй душі.

В четвертім році, - об'єднав країну,
Той помаранчевий Великий колір наш,
І за свободу вивів він мільйонну силу,
На праведний, святий, вкраїнський марш!

Роки минають, - вицвітають барви,
Нажаль, і наш Стяг трішки поблідів,
Давайте ж, браття, дістанемо фарби,
І розмалюємо - щоб дужче сяяв він!


Рецензии