Пардонс-с-с-с пародияс-с-с на Владимира Кабердина

«Вось». (Владимир Кабердин.)

Не па сабе кшулю ўзяўшы,
закатваць варта рукавы.
Не,
не ўпячы на спёку карак,
а захаваць памер другім.

Калі памер на першым месцы,
калі пустыя рукавы,
тады праз смех не маеш рэшты.
Вагі не маеш, час.
Жыві!

Але спячэш па локаць рукі, -
адсохнуць разам з галавой.
Ужо даросшы да навукі,
меньш карыстайцеся нагой.
**.**
Пардонс-с-с-с…

...к ш у л ю,  ўзяўшы - "не сабе",
я  скруціў  у "скатку",
каб  таму, хто  "не сабе", несці  на  сваім  гарбе,
да  таго, хто  "не сабе",  прамачкі  на  хатку.

Калі  ж   помер  "не сабе" -
Будзе  яму  новы   к ш у л і к.
Каб  ляжаў  ў  труне-грабе,
Гэты  самы  "не сабе", як  шыкоўны  жулік. 
*.*
16.05.2013г.   


Рецензии