Алжанала жан

 
Алжанала жан лерри,
Намчу муртал рашуле.
Ишбари итI агора,
Ишала дунъялике,

Аргъес хIавруй ития,
Лерри тямашала мез,
Эш хIярамил дуния,
Бикиб итини батес.

Ахир агорил дергъра,
СяхIбатра, царри итI нам,
Я Аллагь хIуни ина,
Кемамаабри жагьнам.

Балас нуни хIугъунте,
Жагьнамизе хIабиркуй,
Берхува алжаналзе,
ЦIaкьле вайтIa хIулбиркуй


Рецензии