Теплое настроение
Нема снігу, морозів нема.
Білі мухи легенькі, як дух -
Тополиний кружляється пух.
Мов наречена, Святошин мій -
Біла трава і кінчики вій,
Лоскотно всюди: від носу до вух -
Тополиний кружляється пух.
Так душу гріє тепла весна!
Краще вже пух, ніж люта зима.
Літні прогнози ласкають слух -
Тополиний кружляється пух.
20 мая 2012 г.
Фото автора.
Свидетельство о публикации №113051600686
С уважением,
Татьяна Кутузова-Веселова 09.05.2014 23:49 Заявить о нарушении
Василий Базилевич 10.05.2014 02:14 Заявить о нарушении