Чому я не щаслива?

За обрій сонечко сідає,
Зірки сяють в небесах.
Коханий мій з іншою гуляє
А моє серце плаче і душа.

Чому – чому я не щаслива?
Чому мене він розлюбив?
Говорять всі, що я вродлива.
Чому ж він іншу полюбив?

На небі світить луна
І соловей в саду співає.
Він її цілує, обіймає
А я страждаю в ночі одна…

Чому – чому я не щаслива?
Хто дасть відповідь мені?
Говорять всі, що я вродлива.
Нащо врода? Потрібен він мені!


Рецензии